Kakel i kvadrat är det lilla företaget som utför alla slags badrumsrenoveringar. Från lyxig ångbastu för den exklusiva takvåningen till det spatiösa badrummet för villan. Över de senaste 20 år har vi genomfört otaliga unika projekt. Däremot har alla våra renoveringar haft en sak gemensamt – vår kvalitetssäkring. Det är vårt främsta löfte till dig som anlitar oss, att du i vått och torrt ska kunna lita på att vårt arbete alltid är förstklassigt.

För oss är det viktigt att du kan vara delaktig i hela projekt. Hela byggprocessen, från rördragning till fogning, fotodokumenteras därför för att ge dig full insyn och kontroll. Och självklart är vi certifierade våtrumsspecialister. Vi lägger stor vikt på den personliga kontakten – oavsett vem du har kontakt med hos oss ska du känna trygghet tills dess att renoveringen är färdig.

Vår kvalitetssäkring i flera steg garanterar att du kan lita på att ditt badrum, i vått och torrt, håller i många år framåt. Vi följer alltid upp utförda badrum för att vid varje renovering kunna försäkra oss om att allt har gått rätt till.

Självklart är vi certifierade våtrumsspecialister, vilket gör att du alltid kan lita på att det går rätt till och att dina försäkringar kommer täcka dig långt fram i tiden, så att du inte riskerar fuktskador och andra problem i framtiden.

Vi använder material från ledande grossister som vi har lång erfarenhet av att arbeta med: K-Rauta, Kakelpalatzet och Kakelspecialisten. Det innebär att vi både kan garantera ett lägre pris och en högre kvalitet.