Kakel i Kvadrat
Vilka är vi?

 

Kakel i Kvadrat

Kakel i kvadrats ledning har ca 20 års erfarenhet från att projektera byggprojekt och renovera badrum för större bolag. Vi känner att ett starkt personligt engagemang och bred kompetens är vad många kunder söker men många byggföretag saknar - Där kommer vi in.


Vi lägger stor vikt vid kommunikation och återkoppling genom hela projektet och vi inleder alltid med ett platsbesök utan förpliktelser för att fastställa vad du vill ha utfört och på vilket sätt. Sedan återkommer vi med en tydlig och överskådlig offert med ett fast pris för att du ska slippa obehagliga överraskningar.

När vi kommit överens träffas vi igen för att gå igenom detaljer och skriva hantverkaravtal. Här sätter vi en tydlig tidsplan med marginal så att vi blir klara i god tid innan deadline.

 

När ditt badrum är klart träffas vi på ett avstämningsmöte där vi går igenom vad du tycker om resultatet. Som ett led i vårt utvecklingsarbete går vi även igenom vad som varit bra och om det finns några förbättringspunkter. Du får även kvalitetsdokument (värdehandling och fungerar som garantibevis) som intygar att din badrumsrenovering är fackmannamässigt utförd.

 

Bättre än så här blir det inte och du är just nu ett möte ifrån att förverkliga din badrumsdröm.

Vårt team

image
Eric Rundberg
Vd/Arbetsledning

Eric har 20-års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och även arbetat som besiktningstekniker på Anticimex. Detta betyder att du som kund kan vara säker på att ditt projekt blir fackmannamässigt utfört. Eric styrkor är hans höga aktivitetsnivå, noggrannhet och vilja att alltid göra bättre och att överträffa förväntningar. 

image
Kim
Kundansvarig

Kim har fyra års erfarenhet inom bygg när det gäller att räkna på uppdrag, offerera och ta hand om privatkunder. Han har även renoverat mycket själv och lärt sig den hårda vägen hur en byggfirma ska vara för att en kund faktiskt ska bli nöjd och vilja rekommendera byggfirman vidare.

image
Salle Timouri
Kundansvarig


Salle är otroligt kundfokuserad och vill alltid ge mer än förväntat. Salles styrka är att han alltid utgår från sig själv när han träffar kunder vilket gör att han har lätt för att hitta behov och lösningar. 

Du är ett samtal från att erhålla proffshjälp i jakten på ditt drömbadrum.

Omdömen.
Så här tycker våra kunder